Отличия на кмета

Отличия на кмета

Отличия на кмета

Отличия на кмета
Днес на тържествена церемония в сградата на районната администрация на район Кремиковци бяха връчени награди за заслуги и постижения през учебната 2023/2024 година и бяха отличени учители, ученици и представители на непедагогическия персонал от всички училища в района.
Отличените ученици от нашето училище са Александър Илиев от 4 клас и Кристиян Анчев от 7 клас!
Скъпи момчета, вие сте гордост! Гордост и радост за нас, вашите учители! Пример за своите съученици с отговорността и трудът, които полагате и с успехите ви, но най - вече - с добротата и уважението, които демонстрирате към всеки около вас! За нас бе удоволствие да ви видим отличени и ви желаем още по - големи успехи!
Като служител на годината от 159. ОУ бе отличена Цветелина Георгиева - завеждащ административна служба!
Изказваме най - сърдечни поздравления към нея, защото за всички нас, освен изключителен професионалист, тя е и скъп приятел!
Отличието на кмета за учител на годината на 159 Основно училище "Васил Левски" бе връчено на г -жа Биляна Казакова за заслуги и постигнати резултати като класен ръководител на 3 клас и като учител по География и икономика!
За особени заслуги в областта на спорта и организацията на спортни събития бе отличен и г-н Милен Минков, учител по Физическо възпитание и спорт!
Поздравления, колеги! Заслужено признание за всеотдайността, упорството и резултатите, които постигнахте!