Добрите новини

Добрите новини

Добрите новини

    

          А всеобщата ни работа води и до добри резултати, и до желанието ни да не спираме да се развиваме в условията, в които ни поставиха обстоятелствата в момента.

         Първите онлайн родителски срещи в нашето училище вече са факт. През уикенда класните ръководители на пети и шести клас - госпожа Мариела Кръстева и госпожа Красимира Кирова - проведоха срещи с родителите на децата, на които взаимно споделиха своите впечатления от дистанционното обучение, както и постиженията и отличното представяне на децата.
           За нас е много важна обратната връзка и комуникацията с родителите и се радваме, че поставихме едно ново и положително начало!

          Нашият вестник „Челопеченско звънче“ е класиран на първо място в VIII Национален ученически журналистически конкурс „Григор Попов“, раздел „Ученически вестници“. Поздравления за всички ученици, взели участие в реализирането на вестника.

          На фона на ширещата се карантина се радваме и на резултатите от международната олимпиада Be Safe Net 2020 на тема природни и технологични заплахи. На 28.02.2020 г. отбор от ученици от седми клас отговориха на 50 въпроса за дефиниране, превенция и разпознаване на различни природни и технологични бедствия. В състезанието са взели участие над 250 отбора от различни европейски страни, а ние се класирахме на 83то място с 72.50 точки от 100.

        Във втори клас има и друга изненада. Оказа се, че учениците ни грабнаха приза за най - четящи второкласници на интернет платформата Книговище. Браво, деца!