Отличие в бадминтона

Отличие в бадминтона

Отличие в бадминтона

????????????????????????????????????????????????????????
Вчера, на тържествена церемония в комплекс „Спортна София“ в парк „Възраждане“, в присъствието на учители, директори и представители на федерациите по волейбол, баскетбол и бадминтон бяха наградени столичните училища, класирани на първо, второ и трето място по баскетбол, волейбол, хандбал, футбол, тенис на маса, бадминтон, лека атлетика и шахмат от три възрастови групи V – VII, VIII – X и XI – XII клас – момичета, момчета, юноши и девойки. Г-жа Йорданка Фандъкова (кмет на град София) връчи наградите на ученически отбори от София, класирали се на призовите места на Ученически игри за 2022 – 2023 година.
Отличени бяха и нашите бадминтонисти и г-н Милен Минков за постигнатото 2 място!
На церемонията той бе придружен от миналогодишния капитан на момичетата - Ния Славова, а от своя страна днес той връчи купите и медалите на изявените ни бадминтонисти!
Поздравяваме г-н Минков, новите капитани - Теди Даскалова от 7 клас и Димитър Николов от 6 клас, както и всички наши състезатели и им желаем тази година златната купа???????????? на София и успешно представяне на национално ниво!????